Oldalak

2013. szeptember 20., péntek

Ínyenc csirkemell



Hozzávalók:
*csirkemell
*kb 250g gomba
*1 fej hagyma
*csemegeuborka
*vegeta
*mustár
*2dl tejszín
*1 ek. liszt

A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk majd a kockára vágott gombát ráborítjuk. Hagyjuk hogy elfője a gomba a levét. Majd rádobjuk a kockára vágott csirkemellet és addig főzzük míg fehér nem lesz. Vegetával ízesítjük és ha már puha a csirkemell akkor a mustárt is beletesszük. A tejszínt elkeverjük a liszttel és ráöntjük a húsra, Ha csomós a liszttől akkor szitán át öntsük és akkor ez a gond megoldódik. Ha besűrűsödött akkor beletesszük az uborkát is és annyit várunk, hogy megmelegedjen utána elzárjuk a tüzet és kész is az ebédünk!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése